Kunstroute Nieuwkoop

Kunstroute Nieuwkoop

Voor de vijftiende keer zetten kunstenaars hun deuren open voor de  Nieuwkoopse Kunstroute om hun werk te laten bewonderen. Dit jaar zijn er rond de 60 deelnemers. Bekende namen, maar ook kunstenaars die voor het eerst hun werk laten zien. Nieuwe gezichten, nieuwe locaties en nieuwe disciplines. Het belooft weer een spetterende driedaagse te worden. We zijn weer heel blij met kunstenaars die hun locatie extra aantrekkelijk maken door activiteiten voor de bezoekers te organiseren.  Nadere informatie volgt.

Opening: De opening van de 15e Kunstroute Nieuwkoop zal plaatsvinden op zaterdag 4 juni. Na deze opening gaan de deuren van de ateliers en expositieruimtes open voor het publiek. De locaties zijn te herkennen aan de groen-blauwe kunstroute vlaggen.

Startpunt: In de Kaleidoskoop is een overzichtstentoonstelling ingericht. Van alle deelnemende kunstenaars is een werk te bewonderen. Het is tevens een mooi startpunt van de Kunstroute. Hier kunt u het bekende kunstrouteboekje gratis meenemen. Verder is er een informatiebalie, foyer, routebeschrijvingen en gratis parkeerplaatsen. 

Wanneer? Zaterdag 4 t/m maandag 6 juni 2022. Tijden volgen. https://www.kunstroute-nieuwkoop.nl/View more events